• Gradina-mea.ro

  Firma de gradinarit

  • Amenajare gradini
  • Servicii horticultura
  • Amenajare curte
  • Intretinere spatii
   verzi
  • Plantari pomi fructiferi
  Amenajam gradini si spatii verzi la domiciliu si la locul de munca.

Proiectare si amenajare gradini la cele mai avantajoase preturi !
Gradina-mea.ro Firma de gradinarit specializata in servicii holticultura si amenajare gradina sau spatii verzi !

Firma de gradinarit si servicii horticultura

Amenajare gradini si servicii de horticultura

Pentru amenajare gradini si servicii horticultura, ati venit unde trebuie! Cu totii stim ca perioada primaverii este una ce inspira omul catre o varietate de idei specifice amenajarii gradinii, dotate cu diverse decoruri specifice temei curtii, iar de aceea, echipa noastra va sta la dispozitie cu o varietate de servicii de gradinarit, realizate cu ajutorul unor echipamente adecvate si profesioniste, precum si ustensile destinate acestui scop. Cu echipa noastra, beneficiati de o diversitate de idei creative si viziuni peisagistice, ce se vor face remarcate prin experienta si produsele profesionale a personalului nostru, care de fiecare data face posibila realizarea de succes a unei amenajari gradini.

Firma de gradinarit profesionista si bogata in abilitati creative si peisagistice

Firma de gradinarit gradina-mea.ro va sta la dispozitie oricand pentru proiectarea si amenajarea spatiilor verzi sau a gradinii locatiei dvs., oferindu-va servicii complete in ceea ce priveste auditul si realizarea proiectului in functie de amplasamentul locatiei, arhitectura, climat, tipul de sol, conditiile drenajului si bineinteles, stilul de viata al clientului urmat de personalitatea acestuia. De altfel, cand vorbim despre amenajare gradini, vorbim si despre o varietate de stiluri preferate specifice amenajarii unei gradini, precum rustic, frantuzesc, englezesc, japonez, vintage si modern. Contactati-ne oricand si va vom sta la dispozitie cu orice tip de interventie aveti nevoie.

Amenajari curte si spatii verzi
Aranjamente florale de gradina

Design floral gradina, iazuri si alei de piatra

Echipa noastra este pregatita oricand spre a scoate in evidenta si a pune in valoare spatiul verde, cu ajutorul unui design specific temei locatiei, intervenind in tipologia proiectului cu aspecte, precum roci naturale, fantani arteziene sau iazuri, alei si pavari din diferite tipuri de piatra, design floral gradina, sisteme de iluminat, iar la cerere statuete. In cazul alegerii unui stil de gradina francez, este necesara o ingrijire minutioasa. Acest stil este caracterizat de aspecte ce tin de eleganta, precum aleile drepte, garduri vii tunse, zone delimitate vizual, covoare de flori etc. Un tip atragator de gradina este cea feng shui. Ea se face remarcata prin amenajarea copacilor vesnic verzi si a pozitionarii elementelor gradinii si a unei mici caderi de apa precum iazul. De altfel, echipa noastra va sta la dispozitie spre a se folosi de o parte din suprafata gradinii dvs., pentru amplasarea unei cascade sau a unei curti interioare, aspect ce va reprezenta unul dintre cele mai importante elemente ce tin de peisajul exterior.