Amenajare gradini si spatii verzi

Va stam la dispozitie cu o gama variata de servicii de amenajari gradini si amenajari spatii verzi, realizate de o echipa profesionista si sporita in abilitati peisagistice, la cele mai competitive preturi. Cunostintele si experienta dobandita in urma specializarilor de arhitectura peisagera si servicii horticultura, ne face remarcati in acest domeniu de activitate, amprenta noastra fiind una autentica in toate lucrarile noastre specifice unei amenajari de curte si amenajari spatii verzi.

Stim cat de importanta este viziunea si creativitatea in realizarea unui astfel de serviciu, iar de aceea dorim sa va dovedim ca suntem alegerea potrivita pentru dvs. Indiferent ca aveti nevoie de o firma de gradinarit la locuinta dvs. sau la locul de munca, va putem sta la dispozitie pentru orice tip de interventie.

Gradina-mea.ro

Realizare servicii gradinarit

Cand vorbim de servicii gradinarit, prima etapa ce trebuie luata in considerare este munca cu pamantul. Aceasta etapa consta in aranjarea pamantului ce implica inlaturarea buruienilor si combaterea ambroziei in cazul in care aceasta exista, urmata de saparea unor santuri pentru instalarea sistemului de irigat, iar in cazul in care exista cererea, are loc saparea lacului ornamental, precum si formarea bazei pentru proiectarea unei cascade ornamentale. Constructia gradinii consta in instalarea sistemului de irigat, proiectarea cascadei de gradina, stancarii si bineinteles plantarea plantelor sau a pomilor fructiferi. Ultima etapa a unei amenajari de gradina consta in finalizarea lucrarilor si gazonarea care poate fi efectuata atat prin insamantare, cat si cu ajutorul unor rulouri de gazon.

Gradina-mea.ro

Intretinere si tuns gazon

Conform principiilor de baza ale gradinaritului, dupa amenajarea curtii si a gradinii, se trece la lucrarile ce tin de intretinerea gazonului, cat si cele de intretinere a tuturor elementelor din gradina, precum plante, decoratiuni, garduri vii, pomi frutiferi etc. Cand vorbim de ingrijirea gazonului, echipa noastra ia mereu in considerare anotimpul potrivit pentru realizarea acestuia, care este primavara. Odata ce vremea permite, aerarea si fertilizarea gazonului poate avea loc si bineinteles poate fi tratat cu solutii specifice fitosanitare. Grebla fiind instrument de aerare a gazonului, este o optiune eficienta pentru prepararea solului, insa un rezultat optim poate fi obtinut doar cu utilaje profesionale, utilaje pe care echipa noastra le foloseste la orice tip de interventie. In final, se aplica fertilizant pentru a asigura nutritivitatea necesara gazonului, astfel incat sa se dezvolte sanatos pe o perioada indelungata.

Daca doriti servicii de tuns gazon, echipa noastra este cea potrivita pentru dvs. Printr-o tundere corecta si regulata a gazonului, acesta va avea un aspect placut, sanatos si primitor. De altfel, echipa noastra va asigura atat realizarea erbiciditatii, udarii, dar si tratarii gazonului impotriva daunatorilor, precum ciupercile, insectele sau eventualele boli. In urma unui diagnostic pus de catre specialistii nostri, gradina dvs. va arata asa cum ati visat.

Gradina-mea.ro

Servicii de drenaj

Un aspect foarte principal in ceea ce priveste casa unui proprietar este acela ca apa, uneori, poate fi un factor perturbator pentru siguranta gospodariei, iar astfel se poate ajunge la daune majore in ceea ce priveste spatiul verde al gradinii. In astfel de cazuri, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de drenaj special realizate pentru siguranta gradinii dvs. Prin aceste servicii de drenaj realizate de echipa noastra, reglarea umiditatii solului este asigurata, excesul de apa al irigarii sau ploii fiind inlaturat cu usurinta. Datorita structurii tevilor de drenaj, viteza de absorbtie a apei este marita, disipand-o atat in jos, cat si lateral.

Gradina-mea.ro

Instalare sistem de irigare

In actualitate, o instalare sistem de irigare a devenit raspandita major in ultima vreme, atat din punct de vedere al economisirii timpului datorita nevoilor omenesti, cat si datorita conditiilor climatice. Beneficiul pe care il ofera o instalare sistem de irigare se face remarcat prin faptul ca plantele si copacii gradinii dvs. pot primi apa pe o cale artificiala, impartita in cantitati adecvate, acoperind astfel necesarul umiditatii al acestora. Specialistii nostri va stau la dispozitie oricand pentru servicii, precum instalare sistem de irigare, oferindu-va posibilitatea de economisire a apei de pana la 50%. Acest sistem reprezinta o combinatie complexa de vane si tevi, dar si de aspersoare telescopice si conexiuni electrice. Acesta este unul dintre motivele pentru care este esential si necesar ca pentru o proiectare si instalare sistem de irigare, sa apelati la un profesionist in domeniu, precum cei din echipa noastra.

Gradina-mea.ro

Amenajare gradina institutie si firma

Cand vorbim despre amenajare spatii verzi, experienta companiei noastre in ceea ce priveste proiectarea peisagistica, dar si amenajarea spatiilor verzi este cheia pentru implinirea asteptarilor si nevoilor specifice locului dvs. de lucru, iar la cerere chiar si unei institutii, primarii, scoli, liceu, gradinite, consiliu local judetean etc. Serviciile noastre de gradinarit si intretinere, ce cuprind aranjamente florale si elemente peisagistice, sunt minutios realizate si adaptate in functie de tema locatiei. Va punem la dispozitie servicii de amenajare spatii verzi indiferent ca este vorba despre sediul unei companii sau curtea unei institutii, echipa noastra oferindu-va suportul necesar in proiectarea randourilor de flori in gradina, plantarea si intretinerea arborilor sau arbustilor ornamentali, proiectarea si constructia unor elemente de decor, precum si combaterea riscului de alergie provocata de ambrozie. Combaterea ambroziei cu tratamente si proceduri speciale, inlatura riscurile eventualelor amenzi impuse de lege, privitoare la nocivitatea efectului ambroziei, pe care aceasta il are in atmosfera. Dispunem de o multitudine de solutii specifice decorului, precum amenajarea unor lacuri artificiale sau fantani arteziene, dar si realizarea gradinii in relief montan.

Gradina-mea.ro

Plantari pomi fructiferi si taiat buruieni

Pentru servicii de plantari pomi fructiferi si taiat buruieni, puteti conta pe noi. Stim cu totii ca gradina este unul dintre cele mai frumoase accesorii ale casei, ce contribuie la bucuria zilnica a proprietarului. Un accesoriu viu, ce in timp devine eventualul loc de relaxare, micul paradis bogat in parfum de primavara, in care familia ta impreuna cu tine va simtiti deosebit de minunat. Apeland la echipa noastra de profesionisti in amenajare gradini, creatia gradinii dvs. va prinde viata si va emana un tonus pozitiv si sanatos in familie. Echipa noastra are experienta necesara pentru a insufleti spatiul gradinii dvs intr-un mod deosebit. Cu ajutorul nostru, inflorirea florilor pe toata perioada anului este asigurata, iar pomii fructiferi vor rodii negresit. Pentru noi, amenajarea gradinii reprezinta o filosofie de care echipa noastra se ocupa de fiecare data cu implicare si devotament creativ.

Gradina-mea.ro

Tundere tuia

Doriti un serviciu de tundere tuia? Contati pe noi! Echipa noastra va sta la dispozitie oricand cu servicii profesioniste specifice toaletarii sau taierii si curatarii copacilor, pomilor fructiferi, arbustilor, trandafirilor, coniferelor ornamentale si tuia. Serviciile noastre includ atat toaletarea, cat si colectarea si inlaturarea resturilor vegetale. Echipa noastra este dotata cu echipamente profesionale in ceea ce priveste tunderea de arbori si pomi, cu posibilitatea de taiere la o inaltime de 6m. Contactati-ne oricand si va vom furniza informatiile necesare, referitoare la servicii si oferte.

Gradina-mea.ro

Amenajare iazuri

Proiectarea unor iazuri, fantani arteziene, cascade sau piscine, reprezinta un element de atractie major al gradinii, care contribuie la sporirea armonizarii spatiului gazonului verde si sanatos, impreunat cu arbustii si florile existente in gradina. Echipa noastra va ofera servicii profesioniste de amenajare iazuri si piscine, dar si reparatie sau intretinere specifica instalatiilor. De altfel, tinem cont de faptul ca factorii climatici si schimbarile bruste de temperatura, pot provoca boli si daunatori ce pot actiona inca din prima zi. De aceea, echipa noastra va sta la dispozitie spre a se implica in permanenta in intretinerea proiectarilor precum iazuri, piscine, helesteuri sau fantani arteziene, asigurandu-le cele mai bune conditii pentru o calitate vizuala sporita si un miros suportabil si placut celor aflati in gradina.

Gradina-mea.ro